Thursday, March 7, 2013

Sketsa Dakwah



hyee semuaa .. holaa .. hehe sehat semua ? kalau sehat syukur ALHAMDULILLAH terima kaseh Tuhan sebab sehatkan kita semua :) .. okay hari nieh sis nak share sketsa pasal dakwah .. jujur sis bagitahu korang sis ambil sketsa nieh dari page dekat facebook , so sekadar untuk sharing-sharing dengan korang .. tak salah kan ?? sabda Rasullah : "sampaikanlah dariku walaupun sepotong ayat" maksudnya selagi kita dapat ilmu sebarkanlah itu lebih baik daripada kita ada ilmu tapi kedekut ! tak guna jugak kan ? okayy korangg baca jelah kat bawah nieh okay .. selamat beramal :)























































































2 comments:

MarnieyZ said...

betul tu sokong, bila dah nak tegur kita yg kena herdik balik.

sis farrah hanis said...

hehe .. thanks comment :)