Saturday, April 20, 2013

Dapat Anak Buah

                            

hye semuaa hah lama dah kan saya tak update blog ? hehe .. yelaa busy je keje mak cik sorang nieh sampai takde masa nak jenguk blog .. hurmm .. korang nak tahu tak hari nieh sis jadi "mak lang" huhu .. Alhamdulillah semuanya selamat kakak sis bersalin normal dan dapat cahaya mata perempuan .. syukur sangat2 terima kaseh Tuhan :') .. nieh lah kali pertama sis bergelar mak lang .. iaitu sis ada anak buah yang betol2 punya lahh sbb before nieh sis cuma jadi mak cik sedara je sebab anak kakak dengan abang sepupu sis je yang dah kahwin .. adik-beradik sis baru je sorang kahwin tahun lepas .. hurmm sorry lupa plak sis nak bagitahu nama anak buah sis tuh DURRATUN MARWAH BINTI MUHAMMAD :) .. hehe nak tahu apa maksud dye ?? DURRATUN bermaksud (berhati-hati dalam berfikir) dan maksud MARWA plak (permata) heheh .. simple je kan ? nama tuh tapi maksud dye mendalam .. semoga anak buah sis nieh dapatlah jadikan dirinya melambangkan peribadi yang baik sama dengan makna nama tuh ^_^ .. heheh okay lahh korangg semua tuh je sis nak share dekat korang .. lain kali sis update lagi ye .. jaga diri semua solat jangan lupa buat ;) okayy wassalam ..!




DURRATUN MARWA

4 comments:

nurul storys said...

woww tahniah ;) nice entry, hit me bck ;)

sis farrah hanis said...

thanks singgah .. okay done :)

KY said...

wah bestnya dapat anak buah, leh main2 nanti

sis farrah hanis said...

hehe .. Alhamdulillah .. seronok tak terkata :) trime kaseh singgah :D