Monday, February 11, 2013

JPJ



hye semuaa .. lama betol sis tak update blog kan ? nak buat macam mana kalau dah busy dengan keje lah and then busy dengan belajar memandu .. yeahh ..  (13 februari 2013 bersamaan dengan hari RABU ) nieh adalah tarikh test jpj sis .. OMG takut tuh .. bkn ape first time lahh katakan .. cormform lahh neves kan ?? lagi-lagi lah sis nieh memang dari awal tak pandai bawak kereta .. so bila nak test nieh neves sangat-sangat .. apa-apa pon sis mintak we all doakan yang terbaik untuk sis okay ? harap sis lulus untuk test jpj .. :) kalau failed habis lahh kena bayar RM100 .. banyak tuh .. mano nak carik duet ?? dah lah tengah sem-pit nieh .. ishh3 ... sob sob so sis tak nak lahh failed , then semua orang nak lulus sape yang nak gagal betol tak ?? ce angkat tangan sikit sape yang nak lulus ?? hehe .. hah sis nampak dah semua angkat tangan .. hahaha ..  HMMMMMMM .. nak fikir jap nak taip apa lagi erkk ?? alolo .. no idea dah lah teman-teman sorry kepala otak sis tengah serabut lah dok pikia' pasal test jpj .. hmmm .. kosong , kosong oh oh .. eh najwa latif plak yang keluar hihihi .. okay lah korang semua nanti sis update and sharing lagi cerita dengan korang okay ? take care semuaa selamat malam dan selamat pagi .. HAHAHA .. assalamualaikum ... :)

2 comments:

fatin aziz said...

gudluck for ur jpj test. 100 ek kna bayar? saya dulu tak sampai pun seratus. tak sampai 50 rasanya.. :)

sis farrah hanis said...

aminn .. dan trime kaseh singgah :)