Saturday, February 16, 2013

Tilam baru






hyee semuaa hari nieh sis nak update lagi .. hehe okay sis nak start membebel kejap dekat blog nieh .. takpe kan ? of course lah takpe sebab saye tuan tanah punya blog nie lah katakan jadi "hak membebel hak saya" heheh .. terlebih lak pulak .. hihi .. tadi sis pegi pasar malam with my family saje lepak-lepak dekat gerai pak cik sis , hah pak cik sis jual berbagai aneka sup yummmy sodapp hah sape-sape yang nak test rasa datanglah yerkk .. sis dah promote awal-awal nieh .. hehe by the way bukan pasal tuh yang sis nak bebel tengah-tangah malam-malam buta nieh .. hik hik .. macam biasa lah orang kalau dah pegi pasar mesti la nak round satu pasar malam tuh betol tak ? ekeke tipu la kalau korang tak round .. sikit pon sis tak nak pecaya :p bluekk .. hehe sis jalan-jalan dengan bestie sis sape lagi kalau bukan norya :) .. okay tengah-tengah kitorang jalan-jalan tuh terjumpa lahh ade uncle apek nieh jual tilam .. so kitorang tanya lah "uncle , tilam single ada ?" pastu uncle tuh jawab ada saja lu mau yang mana ? kalau nipis rm32 linggit , kalau sederhana rm48 linggit yang paling tebal rm70 linggit jadi lu mau yang mana satu ? hehe sis pon jawab lah okay kami nak yg sedang tuh jee .. uncle boleh kasi kurang tak ? berapa lu mau ? rm45 boleh ? uncle tuh kasilah kurang .. yeahh Alhamdulillah boleh aku save bajet sikit .. kih-3 .. heh malam nieh sis tido bertemankan tilam baru lah .. nak tahu warna ape ? warna biru jee .. tak kisah lah asalkan tilam baru ken ? so tilam lama sis pon dah di take over oleh norya .. hehe .. okay lah letih pulak tangan nieh taip lama-lama .. sis nak wish dekat korang semua SELAMAT MALAM , SWEET DREAM :) ..




SELAMAT MALAM SEMUA ...

2 comments:

khalila ishak said...

tido lebih lena nmpaknye. hehe

sis farrah hanis said...

hehe gitu lah nampak gayanya :D