Tuesday, March 13, 2012

nak tahu sape UNFRENDS kite di FACEBOOK ??

assalamualaikum .. ape kabar sume ? sehat ? kalau sehat meh bace entry sis yang nieh jap .. okay kali nieh sis nak share sket kat rakan-2 di facebook mahupon di blogger .. msty ramai yang teringin nak tahu kan sape yg unfredns kite atau pon block kite ?? hehe .. okay kalau nak tahu jom ikot step kat bawah nieh .. opsss .. sebelum tuh sis nak bagitahu awal-2 bnde nieh hanya berkesan untuk yang pakai "GOOGLE CHROME " sahaja .. bace betul-2 tau .. hehe .. okay jom ikot step kat bawah nieh :

step 1 : mule-2 korang buka website nieh -->http://www.unfriendfinder.com/download
pastu korangg tekan download install kat bawah nieh

korangg tekan tuh dan mybe dye akan kluar mcm nieh tekan continue je ..

lepas tuh kluar msg box , klik install tw ..

tunggu masa dalam 5.32 saat terus automatic akan install dalam chrome korangg ..

sekarang korang refresh facebook korangg , tadaaa akan jadi macam nieh ..

hehe .. hah tunggu ape lagi serbu ler orangg yang buat korang macam tuh .. hehe .. okay SELAMAT MENCUBA ! :)

2 comments:

nadia arrumaisha said...

bagi sis, terpulanglah pd mereka...sis sendiri pn slalu unfriend mereka yg tak patot

luqman zakaria said...

hohoho~ ade jugak macam nih~~ aiyak! canggih! hehe~

salam kenal..
arepnakbebel.com