Saturday, February 25, 2012

watak pengguna facebook .. yang mana 1 korang ??

assalamualaikum .. hehe ary nieh saye ade artikel baru yg nk update untuk ary nieh .. hope korangg pham .. jom layan jap :)


* MODEL : Tukar gambar setiap hari ..

* PENJENAYAH : Tukar nama setiap hari ..

* OVER ACTING @ PERASAN BAGUS : Namanya menggunakan simbol2 sehingga menyusahkan kwn2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T -> Jimat)

* WARTAWAN : suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting!

* PENGGANAS : Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc)

* BINTANG FILEM : Suka update status setiap 5 minit

* BINGUNG : Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-'

* PERASAN HEBAT : Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy ..

* BUDAK HINGUSAN : Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?)

* SHOWOFF : Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile. MOTIFFFFFF ? :DD


hehe .. dah bace kan ? paham kea ? hahah .. rasanya kalau saye mybe yang wartawan tuh kot .. hahaha .. okayy enjoy layan ~ assalamualaikum .. :)

4 comments:

Eddy's Daughter said...

BINTANG FILEM and SHOWOFF. Muahaha x) K sedikit terasa :P

sis farrah hanis said...

hehe .. okayy .. saje-2 jea .. sorry :)

EyqaLuvender said...

wartawan...hahaha

sis farrah hanis said...

haha .. sme lahh kite deal :)